Grafisk design

Starter-pakke

Design af logo

Hjemmeside

Visitkort

Med Starter pakken kommer du langt med hjemmeside og nyt eller redesign af dit logo – samt visitkort. Med pakken din virksomhed godt rustet til rejsen ud blandt kunder og samarbejdspartnere

Er du helt nystartet får du en rabat på denne pakke – ring 40 89 45 75 for flere oplysninger.

Logo design

Et godt logo er enkelt og let at genkende. Dette gøres bedst hvis det er stilrent og med få farver. Det er ikke altid lige nemt og derfor kan det være nødvendigt med professionel hjælp. Rent grafisk og teknisk er det også vigtigt at det virker, da det skal fremstå skarpt på alle platforme f.eks. tryk og på nettet. Måske bliver det nødvendigt at kunne skalere det op på en facade el.lign. Prisen nedenfor er begrænset til de nævnte kriterier, hvis der er brug for flere korrekturgange eller lign, så rettes prisen til.

Fra 2.700,-

DKK excl. moms

En »Logo-pakke« kan for eksempel bestå af:

Logo i farve og sort/hvid

1-2 design udkast

3 korrekturgange

Logo til print og digitalt brug som png, vektor pdf og eps

Favicon til hjemmeside

Jeg har lavet nogle logo pakker for at dække forskellige behov. En logo pakke er ikke nødvendigvis lige netop det du har brug for.
Kontakt mig for et tilbud tilpasset netop dit behov og budget

Visuel identitet

En visuel identitet kan bedst beskrives som virksomhedens ansigt udadtil. En gennemarbejdet grafisk eller visuel identitet definerer synergien mellem virksomhedens farver, typografi, illustrationer, fotos og logo. Det er den visuelle identitet, der giver en virksomhed eller et brand sin personlighed og som adskiller eller gør den mere genkendelig fra andre.

Jeg skaber en genkendelig visuel identitet for din virksomhed som kommunikerer dine budskaber enkelt og tydeligt. 

Jeg har mere end 20 års erfaring i design af logo, designlinje, tryksager og digitale medier, og kan derfor hjælpe dig udenom de mange faldgruber der er når en ide går fra at være kun en ide til at være en hjemmeside eller tryk.

Lad os finde frem til en passende løsning for dig!