Professionel og pålidelig grafisk assistance og totalløsninger

Hvem er jeg?

Jeg hedder Helene Würtz Knudsen og jeg ejer Würtz Grafisk. Jeg er 47 år og har mere end 20 års erfaring i den grafiske branche. Min erfaring betyder at du kan være sikker på at undgå de tekniske faldgruber, når ideen går fra skærm til tryk.

Jeg er en glad og positiv person og arbejder kreativt, dedikeret og systematisk med mine opgaver. I vil derfor opleve målrettede spørgsmål ved opstart og briefing på opgaven.

Hvad kan jeg tilbyde?

Hos Würtz Grafisk får du kompetent og pålidelig grafisk assistance og totalløsninger til virksomheder, der har behov for at få løst deres grafiske opgaver til en fornuftig pris, uden at skulle give sig i kast med et stort reklamebureau.

Würtz Grafisk kan løse opgaver fra idé til færdigt tryk – på timebasis eller som projekter til en aftalt fast pris. Det er også en mulighed at booke mig til at sidde et par dage i din virksomhed, hvis det passer bedre til opgaven.

Spørg bare...

Du altid velkommen til at kontakte mig for en snak, hvis du har nogle grafiske opgaver, der skal løses. Jeg giver gerne vejledning og råd. Send en mail til mig på helene@wurtzgrafisk.dk

Würtz Grafisk logo design freelance grafiker