Hvem er jeg?

Mit navn er Helene Würtz Knudsen og jeg er indehaver af Würtz Grafisk. Jeg har mere end 20 års erfaring i den grafiske branche – en branche i rivende udvikling, men jeg bestræber mig på, altid at være opdateret inden for mit fagområde. På den måde har jeg mulighed for at kunne supportere dig bedst – både online og på tryk.

Det mest givende ved mit arbejde som grafiker, er at fordybe mig og nå frem til et godt resultat, som både jeg selv, og du som kunde, kan være tilfreds med. Jeg lever for at lave godt grafisk design og se identiteten i et firmas profil.

Jeg er en glad og positiv person og arbejder kreativt, dedikeret og systematisk med mine opgaver. Min erfaring betyder at du kan være sikker på at undgå de tekniske faldgruber, når ideen går fra skærm til tryk. Du vil derfor opleve målrettede spørgsmål ved opstart og briefing på opgaven.

Hvad kan jeg tilbyde?

Hos Würtz Grafisk får du kompetent og pålidelig grafisk assistance og totalløsninger til virksomheder, der har behov for at få løst deres grafiske opgaver til en fornuftig pris, uden at skulle give sig i kast med et stort reklamebureau.

Würtz Grafisk kan løse opgaver fra idé til du står med en lækker brochure i hånden – på timebasis eller som projekter til en aftalt fast pris. Det er også en mulighed at booke mig til at sidde et par dage i din virksomhed, hvis det passer bedre til opgaven.

Würtz Grafisk fordele freelance grafiker

»Helene er god og hurtig til at forstå
hvad opgaven skal bruges til – både hvis det er personligt og hvis det er markedsorienteret.

Hun er idérig og grundig og sidst,
men ikke mindst: deadlines bliver overholdt!«

Elisabeth Lemvigh,
PA, Bagger-Sørensen & Co, Vejle

Würtz Grafisk fordele freelance grafiker

»Fire gange om året samler Helene trådene til det, der hver gang bliver et flot grafisk arrangeret medarbejderblad til Fertin Pharma.
Helene er hurtig og præcis i sit arbejde og kommer med fine og kreative løsninger, så vi ikke behøver tænke på det.
Vi er meget glade for samarbejdet«

Tine Attermann,
PA, Fertin Pharma, Vejle

Würtz Grafisk fordele freelance grafiker

»Helene fornemmer lynhurtigt opgavens art, og kommer med innovative og kreative løsninger. Hun er detaljeorienteret og afleverer altid sine opgaver grundig gennemarbejdet og til tiden.«

Annette Hansen,
Product Manager, Antalis

Spørg bare...

Du altid velkommen til at kontakte mig for en snak, hvis du har nogle grafiske opgaver, der skal løses. Jeg giver gerne vejledning og råd. Ring eller send en mail til mig på helene@wurtzgrafisk.dk

Würtz Grafisk logo design freelance grafiker