Profil: Hvem er jeg?

Mit navn er Helene Würtz Knudsen og jeg er indehaver af Würtz Grafisk. Min profil giver mig mere end 20 års erfaring i den grafiske branche – en branche i rivende udvikling. Jeg bestræber mig på, altid at være opdateret inden for mit fagområde. På den måde har jeg mulighed for at kunne supportere dig bedst – både online og på tryk.

Det mest givende ved mit arbejde som grafiker, er at fordybe mig og nå frem til et godt resultat, som både jeg selv, og du som kunde, kan være tilfreds med. Jeg lever for at lave godt grafisk design og se identiteten i et firmas profil.

Jeg er en glad og positiv person og arbejder kreativt, dedikeret og systematisk med mine opgaver. Min erfaring betyder at du kan være sikker på at undgå de tekniske faldgruber, når ideen går fra skærm til tryk. Du vil derfor opleve målrettede spørgsmål ved opstart og briefing på opgaven.

Skal vi samarbejde om dit næste grafiske projekt?

Skal du bruge et visitkort, brochure, en hjemmeside eller et stort katalog? Uanset hvilken grafisk udfordring du har, kan jeg hjælpe dig.

Hos Würtz Grafisk får du kompetent og pålidelig grafisk assistance og totalløsninger til virksomheder, der har behov for at få løst deres grafiske opgaver til en fornuftig pris. Dette helt uden at skulle give sig i kast med et stort reklamebureau.

Jeg kan løse opgaver fra idé til du står med en lækker brochure i hånden – på timebasis eller som projekter til en aftalt fast pris. Det er også en mulighed at booke mig til at sidde et par dage i din virksomhed, hvis det passer bedre til opgaven.