Profil: Lær mig bedre at kende

Jeg hedder Helene Würtz Knudsen og er indehaver af Würtz Grafisk. Jeg bor i det naturskønne Juelsminde tæt ved hav og strand.
Jeg arbejder som grafiker og elsker at være kreativ og få nye udfordringer – som i sidste ende giver mig flere kompetencer til at hjælpe dig bedst muligt. 

Jeg har mere end 20 års erfaring i den grafiske branche – en branche i rivende udvikling. Jeg bestræber mig på, altid at være opdateret inden for mit fagområde – og udvide det med nye områder. På den måde har jeg mulighed for at kunne hjælpe dig bedst – både online og på tryk.

Det mest givende ved mit arbejde som grafiker, er at fordybe mig og nå frem til et godt resultat, som både jeg selv, og du som kunde, kan være tilfreds med. Jeg elsker at give virksomheder – store som små – input til deres grafiske kommunikation – og visualisere deres egne ideer. Jeg har en tæt dialog med mine kunder hele vejen gennem designprocessen – sådan oplever jeg det bedste slutresultat opnåes.

Jeg er en glad og positiv person og arbejder kreativt, dedikeret og systematisk med mine opgaver. Min erfaring og uddannelse betyder at du kan være sikker på at undgå de tekniske faldgruber, når ideen går fra skærm til tryk. Du vil derfor opleve målrettede spørgsmål ved opstart og briefing på opgaven.

Tine Attermann

Fertin Pharma A/S

Fire gange om året samler Helene trådene til det, der hver gang bliver et flot grafisk arrangeret medarbejderblad til Fertin Pharma.
Helene er hurtig og præcis i sit arbejde og kommer med fine og kreative løsninger, så vi ikke behøver tænke på det.
Vi er meget glade for samarbejdet.

»Det bedste ved at få en tilbagemelding som den fra Tine, er følelsen af at have gjort en forskel. At have hjulpet nogen i mål med deres projekt og at de er glade for slutproduktet. Det eneste, der er bedre end det er når de vender tilbage med en ny opgave.«

Helene, Würtz Grafisk

Skal vi samarbejde om dit næste grafiske projekt?

Skal du bruge

et visitkort
en brochure eller flyer
en hjemmeside
et stort katalog
eller noget helt andet?

Uanset hvilken grafisk udfordring du har – kan jeg hjælpe dig

Når du arbejder med mig får du en erfaren grafiker på timebasis så du kun betaler det du har brug for. Mine kunder er små og store virksomheder
eller privatkunder, der har behov for at få løst deres grafiske opgaver til en fornuftig pris. Dette helt uden at skulle give sig i kast med et stort reklamebureau.

Jeg løser opgaver fra idé til du står med en lækkert produkt i hånden – på timebasis eller som projekter til en aftalt fast pris.
Det er også en mulighed at booke mig til at sidde et par dage i din virksomhed, hvis det passer bedre til opgaven.